Mr. E.D. van Elst

Mr. E.D. van Elst

Mr. Van Elst studeerde in 1996 af aan de Universiteit te Utrecht in het straf(proces)recht en is sinds 1997 werkzaam in de advocatuur. Mr. Van Elst heeft zich van aanvang af gespecialiseerd in het strafrecht en zij behandelt alle soorten strafzaken. Ook doet mr. Van Elst asielzaken.

Mr. Van Elst is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten en heeft de Specialisatieopleiding Strafrecht afgerond. Mr. Van Elst heeft tevens de Compacte Basisopleiding Letsel- en slachtofferzaken in het strafproces afgerond en is lid van de stichting LANGSZ. 

Mocht u slachtoffer zijn van een misdrijf kan zij uw belangen als slachtoffer behartigen in het strafproces.

 

Naast advocaat is mr. Van Elst lange tijd lid geweest van de Commissie van Toezicht van Detentiecentrum Zeist en was daar ook beklagrechter.

Mr. Van Elst heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: strafrecht, jeugdstrafrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. E.D. van Elst

+31 (0)6 16 72 66 92